Slijpservice voor kapsalons, trimsalons, horeca en andere zakelijke klanten.

Kapsalons

Kappers en kapsters laten hun belangrijkste gereedschap natuurlijk slijpen door Edge Kings! Minimaal 2 keer per jaar, afhankelijk van het aantal knipbeurten, “maar we hebben ook klanten die de scharen iedere 2 maanden laten slijpen..”.

Een scherpe schaar knipt beter, en het resultaat is mooier. Kappersschaar laten vallen, ook dat is voor Edge Kings geen probleem, wij proberen hem te herstellen zodat hij weer even mee kan.

Trimsalons

Het trimmen, knippen en scheren van dieren dient uiterst efficiënt en vakkundig gedaan te worden. Er wordt in zo’n praktijk niet gewerkt met bot gereedschap, en dat kan natuurlijk ook niet. Een vakbekwame trimmer weet wat het belang is van goede en scherpe trimscharen en scheerkoppen.

Breng jouw gereedschap bij Edge Kings voor een slijpbeurt, sneller dan snelle service en topresultaat.

Horeca

Messen slijpen voor Horeca. Een kok onderhoud zijn messen vaak tussendoor met een aanzetstaal, maar voor het echte slijpwerk met het beste resultaat brengt hij zijn materiaal eens per maand bij Edge Kings.

Wacht ook zeker niet te lang want het kost meer materiaal om een bot mes te herstellen dan wanneer je het niet zo ver laat komen.

Duurzaam

Edge Kings hecht veel waarde aan hergebruiken en repareren. Er wordt te veel onnodig weggegooid, we moeten allemaal wat bewuster met onze spullen omgaan. Edge Kings helpt graag mee deze mentaliteitsverandering te stimuleren en producten te refurbishen waardoor ze scherper en goedkoper dan nieuw gereviseerd een nieuw leven krijgen.

Benieuwd wat Edge Kings voor jouw zaak kan betekenen? Gebruik het contactformulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.