Trimscharen en scheerkopjes slijpen

Vacht scheren, zorg voor dieren

Het trimmen, knippen en scheren van dieren dient uiterst efficiënt en vakkundig gedaan te worden. Er wordt in zo’n praktijk niet gewerkt met bot gereedschap, en dat kan natuurlijk ook niet. Een vakbekwame trimmer weet wat het belang is van goede en scherpe trimscharen en scheerkoppen.

Slijpservice trimsalon

Edge Kings is de slijpservice voor trimsalons. Hier worden scheerkopjes, tondeusemessen en trimscharen op professionele wijze weer scherper dan nieuw geslepen. Ook bij schade aan jouw gereedschap moet je bij Edge Kings zijn.

Onderhoud trim gereedschap

Naast het slijpen van de gereedschappen dient er ook goed onderhoud gepleegd te worden. Ook voor advies over hoe te onderhouden en het onderhoud zelf ben je bij Edge Kings aan het juiste adres.

Webshop trimbenodigdheden

Tot slot bieden we diverse producten aan voor trimsalons in onze webshop. Dus terwijl wij jouw gereedschap aan het slijpen zijn even winkelen in de webshop, en de door jou gekochte producten kunnen worden afgehaald samen met de geslepen gereedschappen. We kunnen natuurlijk ook alles samen tegelijk opsturen.

Wees voorbereid, bestel en slijp op tijd

De lente is altijd een drukke periode, lekker weer op komst, winterjassen uit. Dat geldt ook voor dieren. Dus wil je jouw trim gereedschap op tijd op orde hebben breng het dan tijdig naar Edge Kings of stuur het op.

Breng jouw trimsalon gereedschap bij Edge Kings voor een slijpbeurt, sneller dan snelle service en topresultaat.

Prijslijst trimsalons